Algemene voorwaarden Mama*T

De webwinkel www.mama-t.be heeft zijn maatschappelijke zetel te Lembergestraat 27, 9860 Oosterzele, Tel. 0497 35 57 11, e-mail info@mama-t.be, BTW nummer: BE 0681.886.541

Verkoopsvoorwaarden

De algemene verkoopsvoorwaarden van Mama*T zijn van toepassing op alle leveringen/ophalingen. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

Prijs

Alle prijzen op www.mama-t.be zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
Alle prijzen op de website zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Mama*T heeft het recht te allen tijde de prijzen aan te passen.
Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven periode.
Afprijzingen die doorgevoerd worden na aankoop, geven geen recht op terugbetaling van het prijsverschil.
Kortingen zijn niet combineerbaar met elkaar. Enkel wanneer er duidelijk gecommuniceerd wordt dat 2 acties wel combineerbaar zijn, mag de korting in aftrek genomen worden. Bij fouten of vergissingen op de website behouden wij ons het recht om de transactie tegen te draaien.

Bestellingen

Na bestelling worden artikelen gedurende 5 werkdagen voor u gereserveerd. Indien na 5 werkdagen nog geen betaling ontvangen werd, worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Na bestelling krijgt u een bevestiging per mail toegezonden. Mocht dit niet het geval zijn, mail ons dan op info@mama-t.be

Betaling

Betaling kan op verschillende manieren gebeuren:
* overschrijving op rekeningnummer BE85 7360 4261 6006 (BIC: KREDBEBB) op naam van Mama*T met vermelding van de referentie
* Cash bij afhaling (gelieve steeds door te geven wanneer u de bestelling zou ophalen via mail: info@mama-t.be of telefoon: 0479/35 57 11

Levering

Bestellingen worden binnen 24u na ontvangst van de betaling verzonden via BPost (bestellingen binnen België en Nederland). Bestellingen naar andere landen worden afzonderlijk per land bekeken en besproken.

Verzendkosten

Voor België worden de pakketten verzonden via bpost en hun prijzen worden dan ook gehanteerd.
Naar thuisadres:
Van 0 – 5kg : 5,50€
Van 5-10kg: 6€ (leertoren)
Van 10-30kg: 10,5€
Overige EU-landen: af te spreken

Wij behouden ons het recht om de verzendkosten aan te passen. Bij ophaling in de winkel worden uiteraard geen verzendingskosten aangerekend. Tijdens periodes waar kortingen worden toegestaan alsook soldenperiodes wordt steeds verzending aangerekend.

Ruilen en retourneren bij aankoop in de ‘stenen’ winkel te 9860 Oosterzele.

Terugbrengen of retourneren van aangekochte artikelen kan gedurende 2 weken na de aankoop. Het retourrecht kan niet ingeroepen worden gedurende 2 weken voor een officiële kortingsperiode (solden, braderie, Black Friday,…). Op die artikelen geldt bijgevolg geen retourrecht tenzij er verborgen fabricagefouten waren.
Op artikelen die verkregen worden met korting of artikelen die bijbesteld werden op vraag van de klant kan geen retourrecht ingeroepen worden.

Het retourrecht is een door ons toegestane service en geen wettelijke vereiste. Indien wij echter vaststellen dat er ten onrechte misbruik gemaakt wordt van dit recht (bvb. overmatig terugbrengen van artikelen gedurende een korte periode, …), dan behouden wij ons het recht dit te weigeren voor dit specifiek geval.
Het retourrecht kan alleen ingeroepen worden, wanneer het goed in perfecte toestand teruggebracht wordt.
De geretourneerde artikelen worden omgeruild voor een waardebon gelijk aan het bedrag dat er oorspronkelijk voor betaald werd. In geen geval wordt dit cash terugbetaald.

Ruilen en retourneren bij aankoop op de webshop

Ben je niet tevreden over één of meerdere artikel(en) dan kan je deze aan ons retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen (volgens de wet “verkopen op afstand”). Wij besteden uitermate veel zorg aan uw bestelling en aan de levering er van. Alle aangeboden producten worden zo volledig mogelijk en te goedertrouw beschreven.

Houd bij het ontvangen van uw bestelling rekening met het volgende:

  • Alle artikels worden voor verzending door ons gecontroleerd op fouten en onvolmaaktheden. Wij zorgen tevens voor geschikte en degelijke verpakking en voeren hier uitvoerige controle op.
  • Aanvaard geen pakketten die zichtbaar beschadigd zijn door transport of verzending. Controleer dan ook steeds uw bestelling bij ontvangst.
  • In geval van schade aan de bestelde artikelen, brengt u ons hiervan uiterlijk één dag na levering op de hoogte (indien mogelijk met foto’s). Verwittig ons sowieso altijd in geval van schade en stuur geen bestellingen terug zonder melding. Indien geen melding gemaakt word van schade door verzending, worden de artikelen niet teruggenomen.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Artikelen die afgeprijsd werden of uit het koopjesgedeelte (met kortingscodes of tijdens kortingperiodes) worden niet cash terugbetaald. Deze worden omgeruild tegen een waardebon die gedurende een jaar geldig is.
  • Na ontvangst op het afleveradres heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief.
  • De artikelen dienen in originele staat te zijn, onbeschadigd en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door Mama*T niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door www.mama-t.be.
  • Bij retourneren binnen de gestelde voorwaarden zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden.

Hoe kunt u retourneren/ruilen?
Om een artikel te ruilen of retourneren dient u binnen 14 dagen een email te sturen naar info@mama-t.be met daarin de informatie over het te ruilen/retourneren artikel:

factuurnummer
artikelnaam
aankoopdatum
uw bankgegevens
reden

Retouradres:

Mama*T
Lembergestraat 27
9860 Oosterzele
België

Bij geschillen kunt u terecht op deze site:

http://ec.europa.eu/odr

Garantie

Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie.
Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.
De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het gefactureerde/betaalde bedrag aan de koper. Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voorvermelde garantiestelsel.

Verder verwijzen wij naar de Wet op de Garantie voor alle informatie betreffende garantie.

Aansprakelijkheid

Al de artikelen die wij verkopen, worden op www.mama*t.be zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld. Mocht er zich toch een fout voordoen op onze website, dan kunnen wij voor dit feit niet aansprakelijk worden gesteld. De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken (bvb. door de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm).
Mama*T kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten die worden aangeboden op onze website. Wanneer twijfel bestaat omtrent beschikbaarheid, of andere vragen, aarzel dan niet om ons per mail of telefonisch te contacteren. Wij streven er naar u zo snel mogelijk te helpen.

Privacybeleid

Uw privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Mama*T

T: 0479 35 57 11
E: info@mama-t.be

A: Lembergestraat 27
9860 Oosterzele

BTW: BE 0681.886.541